Treningi za izboljšanje branja – učiteljski in starševski večer

Društvo Bravo vabi na učiteljski in starševski večer “Treningi za izboljšanje branja”, ki bo v četrtek, 7.4. 2022 ob 18.00 uri PREKO ZOOM povezave:
https://arnes-si.zoom.us/j/94760035348?pwd=VXFSUnJ1cmtYOVB2Q1ovOGlZMGNYUT09
Meeting ID: 947 6003 5348
Passcode: 905645

Ob tem dodajajo (Povezava: Društvo Bravo) :

Na Svetovalnem centru Maribor se specialne pedagoginje srečujemo s številnimi učenci, ki pri učenju branja potrebujejo dodatne vaje, da v tej veščini dosežejo zadovoljno hitrost in natančnost. Ker je vaje branja potrebno izvajati pogosto in redno, za pomoč pri teh treningih usposabljamo starše in prostovoljce, pogosto pa se povežemo tudi z učitelji.
V času šolanja na daljavo smo razvili še novo obliko treninga branja, ki jo lahko izvajamo preko računalnika in vanjo hkrati vključimo več učencev. Nova oblika se je pokazala kot učinkovita in uspešna, zato bomo z njo nadaljevali tudi v času po epidemiji. Na učiteljskem in starševskem večeru vam bomo predstavili pomen, načine in oblike treningov branja ter rezultate nove oblike treninga na daljavo.

Učiteljski in starševski večer bo vodila specialna pedagoginja mag. Alenka Zupančič Danko, prof. defektologije iz Svetovalnega centra Maribor.

Vabljeni v čim večjem številu!

Več podrobnih informacij lahko dobite na telefonu 02/2349 – 700.

Društvo Bravo

Morda vam bo všeč tudi...

Prilagodi izgled strani